DREVPROV ORDINARIE HAJOM II

Ordinarie drevprov genomfördes den 9 och 10 januari 2019. 19 hundar var anmälda varav 4 kom inte till start på grund av olika anledningar. Även på detta prov hade vi tur med vädret. Provets bästa hund var Askmadens Gossefin ägare Carina Uhlin, Berghem. STORT GRATTIS.

ETT STORT GRATTIS TILL ALLA HUNDAR SOM HAR GÅTT PROV OCH FÖRSÖKT GÅ PROV.

Kom ihåg att även om det inte gått som ni har tänkt på proven, så är det samma älskade vän och kompis för det. Och det är bara att ta nya tag till hösten igen. Ni är välkomna att anmäla

Drevprovskommittéen genom Lotta Gustafsson

 

         

            *****************************

 

DREVPROV  2018

Drevprov 1 oktober -31 december 2018 var det 36 hundar anmälda en ökning från 2017. Alla hundar, utom en, kom till start. Mycket positiv ökning av anmälningarna. Men även i år så har det varit gynnsamma väderförhållanden.

Provets bästa hund blev Åsabackens Diesel ägare Michael Carlsson, Sjömarken. STORT GRATTIS! Diesel kommer även, för 2018 tävlingar, att tilldelas ”Västsvenska Taxklubbens drevpokal” som utdelas på årsmötet den 3 mars 2019.

Drevprovskommittéen genom Lotta

 

                                       *****************************

 

DREVPROV HAJOM 2
Ordinarie drevprovet den 10-11 januari 2018 var det 13 hundar anmälda varav 4 inte kom till start.
vi hade tur med vädret även denna gången innan snön anlände efter några dagar. Provets bästa hund blev även denna gången Åsabackens Diesel, ägare Michael Carlsson, Sjömarken. ETT STORT GRATTIS IGEN.
STORT GRATTIS till alla hundar som gått prov och kom ihåg att även om det inte gått som ni tänkt på provdagen så har ni en duktig och en älskad kompis för det. Nya tag till hösten.

Västsvenska vill TACKA alla vägvisare, domare och markägare som ställt upp för klubben.
DREVPROVSKOMMITTÉN gm Lotta

 

 

                 *******************************

 

DREVPROV  2017
Rörligt drevprov 1 oktober-31 december 2017.
till höstens prov var det 20 hundar anmälda. Liten minskning sen hösten 2016. Och som vanligt har det varit ett växlande väder att starta i. provets bästa hund blev Åsabackens Disel ägare Michael Carlsson, Sjömarken. STORT GRATTIS. Diesel kommer att tilldelas ”Västsvenska Taxklubbens Drevpokal” på årsmötet den 25 februari 2018. Samtliga VP delas ut på årsmötet.

 

                                                     **************************

 

ORDINARIE DREVPROV 9-10 NOV 2016 VÄSTSVENSKA TAXKLUBBEN

 

Nu så är Ordinarie drevprov i Hajom genomfört. Det har varit lite tufft för hundarna för det har varit frost och lite ”puder”

 

med snö. Det är 12 hundar som startat.

Provets bästa hund blev Kustfyrens Fixa ägare Bo Sagvall, Torslanda.

 

Ordinarie Drevprovs VP utdelas på årsmötet den 5 mars 2017.

 

Drevprovskommittén